Behavior of some cultivars of apricot (Prunus armeniaca L.) on diff erent rootstocks. Verhalten einiger Marillensorten (Prunus armeniaca L.) auf verschiedenen Unterlagen. Tomo Milošević and Nebojša Milošević |
Gehalte an Botrytizid-Rückständen in österreichischen Weinen von 2011 bis 2017: Vergleich der Christian Philipp, Phillip Eder, Walter Brandes, Reinhard Baumann, |
Charakterisierung des Weins („Uhudler“) und des Traubensaft s von Reb-Interspezieshybriden des Gabriele Tscheik , Helmut Gangl, Maria Batusic und Wolfgang Tiefenbrunner |
Monitoring of phenolic compounds of white wines By HPLC with Fluorescence Detector. Jarmila Švancarová Laštincová |
Assay of polyphenols in Montenegrin Vranac wines. Radmila Pajović Šćepanović, Valerija Madžgalj and Vera Vukoslavljević |
Comparison of selected phenolic components of white qvevri wines. Zsuzsanna Bene, Miklós Kállay, Borbála Oláhné Horváth and |
Effect of manual leaf removal and its timing on yield, the presence of lateral shoots and cluster characteristics with the grape variety 'Karaerik'. Özkan Kaya |
Quantifizierung von 38 fl üchtigen Esterverbindungen mitt els SIDA-HS-SPME-GC-MS in Weinen der Sorte 'Weißburgunder' im Vergleich mit anderen österreichischen Christian Philipp, Stefan Nauer, Sezer Sari, Phillip Eder, Elsa Patzl-Fischerleitner und Reinhard Eder |
Comparison of contents of selected esters, higher alcohols and total content of polyphenolic substances in wines of the varieties 'Chardonnay' and 'Riesling' by vintage. Pavel Valášek, Jiří Mlček, Anna Adámková, Milada Křivánková, Pavel Valášek Jr. , Martin Adámek and Eva Sedláčková |
Langjährige Entwicklung des Weintrauben-Reifeverlaufs im Burgenland und dessen Abhängigkeit von verschiedenen Klimafaktoren. Martin Tiefenbrunner, Andreas Wuketich und Wolfgang Tiefenbrunner |
Chemical and potentially functional compounds of selected prickly pear fruit seeds (Opuntia spp.) Karla Yuritzi Amador-Rodríguez, Rodrigo Serralta-Macías, Silvia Flores-Benítez, Luis L. Valera-Montero, Salvador H. Guzmán-Maldonado, Clemente Gallegos-Vázquez and Héctor Silos-Espino |
Ein Vergleich der Phänologie von Interspezies-Hybridreben des Südburgenlandes mit Vitis vinifera-Sorten und die Auswirkung von interannualer klimatischer Variabilität. Helmut Gangl, Martin Tiefenbrunner und Wolfgang Tiefenbrunner |
Antioxidant properties and total phenolic contents in wines of diff erent grape varieties from organic production. Lubomír Lampíř and Pavel Pavloušek |
Impact of fertilization on the antioxidant activity and mineral composition of red raspberry berries of cv. ‚Meeker‘. Dijana Stojanov, Tomo Milošević, Pavle Mašković and Nebojša Milošević |
Segmenting tourists in German wine regions by travel motivation and wine activities. Maximilian Tafel und Gergely Szolnoki |
Determination of the presence of mycotoxins in nuts in stages of post-harvest handling and storage. Hana Maturová |
The effect of cluster thinning on berry shape of Vitis vinifera L. cv. ‚Italia‘. Eszter Somogyi*, Zsuzsanna Varga*, Flóra Pisák, Borbála Bálo and Péter Bodor |
Untersuchungen zur Jugendentwicklung von Sorbus torminalis (L.) CRANTZ zur Fruchtnutzung. Ricarda Weitzl, Tim Steiner, Raphael T. Klumpp und Andreas |
Untersuchungen zur Eignung von Pollenspendersorten für die neue Apfelsorte ‚Bonita‘. Andreas Spornberger, Lisa Zorn, Daniela Noll, Philipp Bodner und Valentin Purrer |
Multivariate analysis as a reliable tool for segregating strawberry cultivars with the best antioxidant capacity. Tomo Milošević, Nebojša Milošević and Jelena Mladenović |
Einfluss von verschiedenen Lagerbehältern auf den chemischen und sensorischen Fingerprint von Weinen der Sorte ‚Weißburgunder‘ und ‚Grüner Veltliner‘. Christian Philipp, Herbert Schödl, Sezer Sari, Karin Korntheuer, Elsa Patzl-Fischerleitner, Harald Scheiblhofer und Reinhard Eder |